Hypotheek advies

Een hypotheek is waarschijnlijk de grootste schuld die je in jouw leven aangaat. Deze schuld ga je voor een lange tijd aan, meestal voor een duur van maximaal 30 jaar. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat adviseren. Een erkend hypothecair planner houdt niet alleen rekening met de betaalbaarheid van nu, maar ook die van de toekomst. Hij zal vragen naar jouw plannen in de toekomst en de mogelijke wijzigingen in persoonlijke omstandigheden in werk of  inkomen. 

Samen nemen we allerlei scenario’s door.  We staan stil bij belangrijke en minder leuke gebeurtenissen, die kunnen plaats vinden. Te denken valt aan alleen overblijven na overlijden of een relatiebreuk. Te denken valt ook aan zonder werk komen te zitten na ontslag of wanneer je niet meer kan werken door arbeidsongeschiktheid. Deze gebeurtenissen kunnen invloed hebben op de betaalbaarheid van jouw hypotheek. Gelukkig bestaan voor deze meeste gebeurtenissen verzekeringen, die je beschermen en de betaalbaarheid van de hypotheek beter mogelijk houden.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddel ik voor bijna alle geldverstrekkers. Ik maak mijn advies door verschillende geldverstrekkers met elkaar te vergelijken op basis van rentes en voorwaarden. Zo ben jij gegarandeerd van een echt onafhankelijk advies!

abn amroaegonargentaasr de nederlanse verzekerings maatschappij voor alle verzekeringenattens hypothekenbijBouweblg wonenRabobankfloriusholland woontinghypo trustiqwoonlloyds bankmeriusmunt hypothekennationale nederlandennibcreaalrobuustobvionsyntrus achmeatulp hypothekenvenn hypothekenvistawoonfonds